Ögrencilerin Harçliklari Gazze'ye

Akdagmadeni Kaymakam Mehmet Tahir Imam Hatip Ortaokulu ögrencileri okul koridorunda koyduklari kumbara ile Israil’in saldirisi altindaki Gazzeliler için yardim topluyorlar.

Ögrencilerin Harçliklari Gazze'ye
Israil’in saldirisi altindaki Gazzeliler için Türkiye’nin dört bir yaninda yardim faaliyetleri hiz kesmeden devam ederken, kimileri kampanyalari düzenliyor, kimileri yardim kolileri hazirlarlarken, Yozgat’in Akdagmadeni ilçesinde ise Kaymakam Mehmet Tahir Imam Hatip Ortaokulu ögrencileri harçliklarini Gazze halki için kurduklari kumbaraya attilar. ‘Bende Harçligimi Gazze’ye gönderiyorum’ slogani ile yola çikan Ortaokul ögrencileri okul koridoruna kurduklari kumbaralar ile Gazze için para topluyorlar.

Kaymakam Mehmet Tahir Imam Hatip Ortaokulu Müdür Yardimcisi Baris Ünal, okullarinda Din Kültürü Ögretmeni Mehmet Karatas, kendisi ve Okul müdür yardimcisi Ahmet Akdogan önderliginde Okul Müdürü Emin Sahan’in destekleri ile "Bende Harçligimi Gazze’ye gönderiyorum" Projesi yaptiklarini söyledi.

Okul koridoruna kurulan kumbara ile ögrencilerin harçliklarini Gazze için bu kumbaraya attiklarini dile getiren Ünal, toplanan paralarin

Kizalay’in hesaplarina yatirilacagini ifade etti.

Simdiye kadar 6 bin lira civarinda bir para toplandiginin altini çizen Ünal, projenin devam ettigini paralar toplandikça Kizilay hesaplarina yatirilacagini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA