Feci Kaza Hamile Kadini Ve Bir Çocugu Hayattan Kopardi Açiklamasi 10 Yarali

Kocaeli D130 Karayolunda ters yola giren otomobilin, baska bir otomobille kafa kafaya çarpismasiyla ortalik savas alanina döndü. Hamile kadin ve bir çocuk hayatini kaybederken 10 kisi de yaralandi.

Feci Kaza Hamile Kadini Ve Bir Çocugu Hayattan Kopardi Açiklamasi 10 Yarali
Kaza, Basiskele ilçesi D130 Karayolu Izmit Istikametinde meydana geldi. Iddiaya göre, S.E.E. idaresindeki 34 HB 3302 Honda marka otomobil ters yöne girmesiyle yabanci uyruklu H.A. idaresindeki 41 AJR 709 plakali Ford marka araçla kafa kafaya çarpisti. Meydana gelen feci kazada 2 otomobil de paramparça oldu. Olayi gören vatandaslar 112 Acil Çagri Merkezine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine saglik, polis, itfaiye ve UMKE ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçlarda sikisan bazi yaralilari çikararak saglik ekiplerine teslim etti. 41 AJR 709 plakali Ford marka araçta 6 çocuk 11 kisi oldugu ögrenildi. Kazada bir çocuk ve hamile kadin hayatini kaybetti. 5’i çocuk toplam 10 kisi de yaralandi. Yaralilar hastaneye kaldirilirken, olay yeri incelemesinin ardindan cenazeler morga kaldirildi.

Kaza sebebiyle D130 Karayolu 2 buçuk saat boyunca kapali kapandi, alternatif yollar ile araç geçisine kontrollü sekilde izin verildi.

Incelemelerin ve araçlarin yoldan kaldirilmasinin ardinda yol trafige açildi.
Kaynak: İHA