Ankara'daki Silahli Araç Satisi Kavgasinda 2 Kisi Tutuklandi

Ankara’da araç satisi nedeniyle çikan ve 1 kisinin agir yaralandigi silahli kavganin süphelisi olan 4 kisiden 2’si tutuklandi.

Edinilen bilgilere göre, 3 Kasim’da saat 01.30 siralarinda Altindag ilçesi Besikkaya Mahallesi’nde silahli kavga ihbari üzerine olay yerine giden Ankara Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü görevlileri; silahli kavga sonucu M.P. Isimli sahsin yaralandigini tespit etti. Agir yarali sekilde hastaneye kaldirilan M.P.’nin yogun bakimda tedavisinin sürdügü ögrenildi.

Olayla ilgili arastirmalara baslayan ekipler, olayin süphelilerinin R.K., F.K., Ö.A. ve M.A. oldugunu belirledi. Olayin, M.P.’den araç satin alan süphelilerin, araci geri vermek istemeleri, M.P.’nin ise sattigi fiyatin altinda bir fiyata geri alacagini söylemesi üzerine çikan tartisma sonucu gerçeklestigi ögrenildi. Olaydan hemen sonra yakalanan 4 süpheli gözaltina alindi. Olayla ilgili yapilan aramalar sonucunda 4 adet tezkeresiz tüfek, 24 adet dolu kartus, 1 adet kurusiki tabanca, 50 adet 9mm fisek ele geçirildigi ögrenildi. Yapilan adli islemlerin ardindan bugün adliyeye sevk edilen süphelilerden R.K. ve Ö.A. Adli kontrol sartiyla serbest birakilirken, süpheliler F.K. ve M.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA