Yola Çikan Köpekler Ardi Ardina Iki Kazaya Neden Oldu Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali

Adana’nin Kozan ilçesinde yola çikan köpege çarpan otomobilin bahçeye uçtugu kazada 1 kisi hayatini kaybetti, 2 kisi yaralandi. Ayni yerde yola çikan köpek yüzünden meydana gelen ikinci kaza ise maddi hasarla atlatildi.

Yola Çikan Köpekler Ardi Ardina Iki Kazaya Neden Oldu Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali
Edinilen bilgiye göre kaza, Adana-Kozan karayolunda Delicay mevkiinde meydana geldi. Iddiaya göre, saat 20.00 sularinda Adana’dan Kozan istikametine ilerleyen Fatih C. yönetimindeki 01 AOA 921 plakali aracin önüne köpek çikti. Köpege çarpan otomobil, metrelerce takla atarak narenciye bahçesine düstü. Kazada

sürücü Fatih C. ve Muhammed Emre C. ve Mustafa Açik (65) yaralandi. Kozan Devlet Hastanesi’ne kaldirilan yaralilardan Mustafa Açik tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Diger yaralilar ilk müdahalenin ardindan Adana Sehir Hastanesine sevk edildi. Kazaya neden olan köpek de telef oldu.

Ayni mevkide meydana gelen ikinci kazada da, Kozan Ilçe Trafik ekipleri olay yerinde genis güvenlik önlemleri alirken yola çikan baska bir köpek ise 34 FJM 821 plakali araç sürücüsünün kaza yapmasina neden oldu. Araçta maddi hasar olusurken can kaybi ve yaralanma olmadi.

Polis kazayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA