Otobüste Avatar Kostümüyle Izmir Marsi Söyledi Açiklamasi 'Amacim Dalga Geçmek Degildi'

Bolu’da bindigi halk otobüsünde Avatar kostümüyle Izmir Marsi söyledigi görüntülerle sosyal medyada çok konusulan 24 yasindaki Hakan Derin, "29 Ekim’i her genç gibi biz de kutladik. Burada yapmis oldugumuz sey asla dalga geçmek degildi. Biz de zaten vatanini, milletini seven gençleriz" dedi.

Otobüste Avatar Kostümüyle Izmir Marsi Söyledi Açiklamasi 'Amacim Dalga Geçmek Degildi'
Bolu’da üniversite ögrencileri Cadilar Bayrami çerçevesinde parti düzenledi.

200 ögrencinin katildigi parti, gece yarisina kadar sürdü. Parti sonrasi üniversite ögrencilerinin dönüsü sirasinda halk otobüsünde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’ni kutlamak için Izmir Marsi söylendi. Partiye ünlü sinema filmi Avatar’in karakter kostümüyle katilan üniversite ögrencisi Hakan Derin de söylenen marsa eslik etti. Derin’in, Avatar kostümüyle mars söylerken çekilen görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Derin, videonun gündem olmasindan sonra yasadiklarini anlatti.

"Avatar kostümüyle katildim"

Videonun arkadaslari tarafindan sosyal medyada paylasildigini belirten Derin, "Biz BAIBÜ Parti toplulugu olarak, 28 Ekim günü Halloween partisi düzenledik. Partiye sahsim olarak kendim de katildim. Partiye gittik, güzel bir sekilde tüm gençler eglendik. Parti dönüsü 29 Ekim’e denk geldiginden kaynakli ve Cumhuriyet’imizin 100’üncü yil dönümü oldugu için partiye katilan arkadaslar, halk otobüsünde Izmir Marsi söylemeye basladi.

Ben de katilmak istedim ve katildim. Avatar kostümüyle katildim. Ondan sonra birkaç arkadasim videoyu kendi sosyal medyalarinda paylasmislar" dedi.



"29 Ekim’i her genç gibi biz de kutladik"

Kötü bir sey yapmadigini sadece Cumhuriyet Bayrami’ni kutladigini aktaran Derin, "Ben de videoyu izledim. Izlenmeyince hiçbir sorun olmayacagini söyledim ki sorun olacak bir video da degildi. 29 Ekim’i her genç gibi biz de kutladik. Her vatandas, her birey gibi. Video birden gündem oldu. Çesitli Instagram sayfalari paylasti. Haber sayfalari paylasti. Oradan video alindi, Twitter’da paylasildi. Bir kesim linçlerken bir kesim begendi videoyu. Bizim amacimiz kötü bir sey yapmak degildi. Kötü bir sey yaptigimi düsünmüyorum. Ben de her birey gibi tekrardan 29 Ekim’i kutladim" diye konustu

"Yapmis oldugumuz sey asla dalga geçmek degildi"

Kendisine ‘Avatar Hakan’ olarak seslenilmeye baslandigini da belirten Derin, vatansever oldugunun altini çizerek, "Taniyanlar oluyor. Adimla seslenmiyorlar, ‘Avatar Hakan’ diye seslenen çok fazla insan var. Bizim burada yapmis oldugumuz sey asla dalga geçmek degildi. Biz de zaten vatanini, milletini seven gençleriz, bireyleriz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA