Küfür Ettigi Iddiasiyla Yakin Arkadasini Gögsünden Biçakladi

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir kisi, kendisine küfür ettigini iddia ettigi arkadasini bacagindan ve gögsünden biçaklayarak agir yaraladi.

Küfür Ettigi Iddiasiyla Yakin Arkadasini Gögsünden Biçakladi
Olay, Körfez Ilçesi Esentepe Mahallesi Muhlis Yigit Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, beraber sohbet ederek yürüyen Berkay Ö. (24) ve Mehmet F. (20) isimli iki arkadas, bir anda tartismaya basladi.

Tartisma sirasinda iddiaya göre Berkay Ö., Mehmet F.’ye küfür etti. Bunun üzerine Mehmet F. Yaninda tasidigi biçagi ile Berkay Ö.’yü bacagindan ve gögsünden biçakladi. Çigliklari duyan vatandaslarin ihbari ile olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri, agir yarali olan Berkay Ö.’yü ilk müdahalenin ardindan Derince Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirdi. Berkay Ö.’nün yogun bakimda tedavi altina alindigi ögrenildi. Polis ekiplerince Mehmet F. ise yakalanarak ifadesi alinmak üzere emniyete götürüldü. Mehmet F., yapilan sorgusu sonrasinda çikartildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA