Esenler Belediyesi Tüm Yayinlariyla Kitap Fuarinda
Esenler Belediyesi, tüm yayinlarinin yer aldigi stantla 40. Uluslararasi Istanbul Kitap Fuari’nda kitapseverlerle bulusuyor. Kapilarini 5 Kasim’ a kadar açik tutacak fuarda Esenler Belediyesi, çocuk etkinlikleri, söylesi, sergi ve panel düzenleyerek kapsamli bir programi meraklilariyla bulusturuyor.

Esenler Belediyesi fuarda çocuk etkinligi, panel, söylesi, sergi düzenleyerek katilimcilara verimli anlar yasatti.
Sergiden çocuk etkinliklerine
Fuarda karikatürist Demirhan Kadioglu, karikatür atölyesi kapsaminda miniklerle bulustu. Fuarda ayrica temel robotik kodlama egitimi ve malzeme tanitimi da yapildi. Mehmet Gaygusuz ise “Akilli Kitap” söylesisi kapsaminda okurla bir araya geldi. Esenler Belediyesi tarafindan geçtigimiz sezon sanatseverlerin ilgisine sunulan yapay zeka destekli “Evliya Çelebi’nin Gözünden Istanbul Esnafi Sergisi ile “Bir Hayalin Kurgusu-Saatleri Ayarlama Enstitüsü” sergileri de fuardaki yerini aldi.
Müzik kültürü konusulacak
Fuarda Esenler Belediyesi tarafindan yayin hayatina kazandirilan “Müzik Istanbul” eserindeki makalelerin ve sehrin müzik kültürünün masaya yatirilacagi panel düzenlenecek. Yarin gerçeklesecek panele eserdeki makalelileri kaleme alan Prof. Dr. Okan Murat Öztürk, Prof. Dr. Ugur Zeynep Güven Çetin, Hüseyin Irmak konusmaci olarak katilacak. Panelin moderatörlügünü ise “Müzik Istanbul” eserini hazirlayan ses ve tambur sanatçisi Hakan Dedeler üstlenecek.
