Fuara Katilan Yazarlar Kitap Fuarina Tam Not Verdi

Çorum’da düzenlenen 11. Kitap Kültür Günleri devam ediyor. Söylesi ve imza günlerinde okurlariyla bulusan yazarlar, fuara olan ilgiden memnun olduklarini ifade ettiler.

Fuara Katilan Yazarlar Kitap Fuarina Tam Not Verdi


Çorum Belediyesi tarafindan düzenlenen 11. Çorum Kitap Kültür Günleri, 80 yayinevi ve 80 yazarin katilimiyla TSO Fuar Kompleksi’nde devam ediyor. Çorum Kitap Kültür Günleri’nde her gün alaninda isim yapmis yazarlar söylesi ve imza programlariyla okurlariyla bulusuyor. Gördükleri ilgiden son derece memnun olan yazarlar fuari düzenleyen Çorum Belediyesi’ne tesekkür ettiler.

’Organizasyon mükemmel’

Organizasyonun mükemmel oldugunu dile getiren Akademisyen-Yazar Cihat Yayci, “Ilgili ve alaka çok iyi. Her yastan ve her kesimden okuyucu var. Yazarlari ve yayinevlerini kitapseverlerle bulusturan Çorum Belediyesi özellikle gençlere büyük katki sagliyor. Ögrenciler Çorum Belediyesi’nin destegi ile alis veris yapabiliyor olmasini Türk gençliginde çok büyük bir hizmet olarak görüyorum.” dedi.



’Yogun bir ilgi var’

Fuara olan ilginin kendisini sasirttigini belirten Sair Yazar-Nurullah Genç de, “Çorum’a gelirken, soguk havadan dolayi fuara fazla katilim olmaz diye düsünüyordum ama 3 saate yakin süre boyunca kitap imzaladim. Çorum Belediyesi’ne ve belediye baskanimiza çok tesekkür ediyorum. Yogun bir ilgi var. Çorum’da iyi bir edebiyat iklimi oldugunu görüyorum. Bu manada da emek verenlere herkese tesekkür ediyorum.” diye konustu.



’Belediye Baskanimizdan Allah razi olsun’

Çorum Belediyesi’nin daveti üzerine ilk defa Anadolu’ya geldigini söyleyen Yazar Julia Sena Yamanoglu da organizasyondan dolayi Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin’a tesekkür etti. Yamanoglu “Çorum Belediyesi çok güzel bir organizasyon yapmis. Emek verenlerden ve Belediye Baskanimizdan Allah razi olsun.” seklinde konustu.

Kaynak: İHA