Esenler'de Silahli Saldiri Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Esenler’de trafikte seyir halindeki bir otomobilden açilan ates sonucu baska bir araçta seyir halinde ilerleyen 2 kisiden biri agir yaralanirken digeri olay yerinde hayatini kaybetti.

Esenler'de Silahli Saldiri Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali
Olay saat 22.30 siralarinda O-3 baglanti yolu Esenler mevkiinde meydana geldi. Iddiaya göre 34 FHL 118 plakali otomobile trafikte seyir halindeyken plakasi alinamayan baska bir araçtan ates açildi. Araçta bulunan ve vücudunun farkli noktalarina mermi isabet eden Ö.F.Ö. araçtan inerek kaçmaya çalisti. Yaya halde kaçmaya çalisan Ö.F.Ö. yaklasik 100 metre sonra yere yigildi. Araçta bulunan diger sahis ise yaya olarak kaçmaya çalisirken 200 metre kadar ilerledikten sonra tekrar ates edilmesi sonucu agir yaralandi. Olayi gören vatandaslar polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alirken saglik ekipleri baska bir araçtan açilan ates sonucu yaralanan Ö.F.Ö. ve arkadasina müdahale etti. Vurulan sahislardan biri saglik ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardindan ambulansla hastaneye sevk edilirken Ö.F.Ö.’nün ise olay yerinde hayatini kaybettigi ögrenildi.

Silahli saldiri nedeniyle O-3 baglanti yolunda trafik bir süre durdu. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalismalarinin ardindan yol tekrar trafige açildi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA