Emekli Egitim Neferlerine 'Hizmet Seref Belgesi'

Altieylül Belediyesi ile Ilçe Milli Egitim Müdürlügü’nün müsterek düzenledigi, milli egitim alaninda ülkemizde uzun yillar boyunca hizmet eden ve 2023 yili itibariyle emeklilige ayrilan ögretmenlere ‘Hizmet Seref Belgesi’ programi düzenlendi.

Emekli Egitim Neferlerine 'Hizmet Seref Belgesi'
Ev sahipligini Altieylül Belediyesi’nin yapmis oldugu etkinlik Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yasam Kompleksi Meclis Toplanti Solununda gerçeklestirildi.

Etkinlige Altieylül Kaymakami Turgay Hakan Bilgin, Belediye Baskani Hasan Avci, Milli Egitim Ilçe Müdürü Çetin Keren ve emeklige ayrilan ögretmenler katildi.

Müdür Keren: Ögrencileri hayata topluma hazirliyoruz

Sertifika ve hediye takdimi öncesi konusan Milli Egitim Ilçe Müdürü Çetin Keren, “Öncelikle salonu dolduran ve ülkemize uzun süre hizmet etmis olan sevgili ögretmenlerimi saygiyla sevgiyle selamliyor ve geçmis 24 Kasim Ögretmenler Gününüzü kutluyorum. Yillarca hizmet ettiniz, degisik kurumlarda görev aldiniz. Ülkemize deger katacak ögrenciler yetistirdiniz. Insan kaynaginin en iyi sekilde yetistirmek ve bunun sorumlulugunu bilerek görevlerimizi en iyi sekilde yapmaya devam ediyoruz. Gerçekten insan yetistirmek büyük sorumluluk isteyen bir görev ve bu görevi siz ögretmenlerimiz layikiyla yerine getirdiniz. Her türlü çalismada etkinliklerde ögrencilerimize ne gibi faydalarimiz olur diye çalismalarimizi yapiyoruz. Ögrencileri hayata topluma hazirliyoruz. Ben bundan sonraki emeklilik yasantinizda mutluluklar diliyorum. Hepinizi saygiyla sevgiyle selamliyorum” dedi.

Baskan Avci: Ulvi bir meslegi icra ediyorsunuz

’Hizmet Seref Belgesi’ töreninde konusan Baskan Hasan Avci, "Egitim-ögretim hayatinda ögrenci yetistirerek ülkemize bilinçli bireyler kazandiran ögretmenlerimizin geçmis 24 Kasim Ögretmenler Gününü kutluyorum" dedi.

Baskan Avci, “Belediyemize bagli Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yasam Kompleksi’nde bir araya geldik. Toplanti salonumuzun ilk konugu oldugunuz için de büyük mutluluk duydum. Sizler ulvi bir meslek icra ediyorsunuz. Ögretmenlerimiz egitim ögretim hayatinda 35-40 yil gibi uzun yillar boyunca çocuklarimizi gelecege hazirlamak için sabirla egitim verdiniz. Ben yaptiginiz bu emeklerinizden dolayi her birinize ayri ayri tesekkür ediyorum. Her biriniz ülkemizin degisik sehirlerinde, ilçelerinde, köylerinde ögrenciler yetistirdiniz. Bizlerde Altieylül Belediyesi olarak sizleri selamliyor bundan sonraki hayatinizda basarilar diliyorum” diye konustu.

Kaymakam Bilgin: Sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum

Kaymakam Turgay Hasan Bilgin’de ‘Hizmet Seref Belgesi’ programinda emeklilige ayrilmis olan ögretmenlerin 24 Kasim Ögretmenler Gününü kutlayarak konusmasina basladi.

Kaymakam Bilgin, “Emekliye ayrilan ögretmenlerimize Hizmet Seref Belgesi vermis bulunmaktayiz. Devletimize milletimize hizmet etmis ögretmenlerimizle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Üzerimizde emegi olan anne ve babalarimizdan sonra bizlere deger veren ögretmenlerimizdir. Bu vesileyle emeklilige ayrilan ögretmenlerimize hayatlarinda saglik ve güzellikler diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA