Atatürk Üniversitesi'nde Izleme Ve Degerlendirme Toplantilari Devam Ediyor

Atatürk Üniversitesinin Yeni Nesil Üniversite Tasarim ve Dönüsüm Projesi çerçevesinde birim yöneticileri ve akademisyenlerin katilimiyla gerçeklestirilen 2023 Yili Akademik Izleme ve Degerlendirme Toplantilari devam ediyor.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomakli’nin baskanliginda Mavi Salonda sürdürülen Izleme ve Degerlendirme Toplantilarinda, fakülte dekanlari ile yüksekokul müdürleri birimlerinde yapilan çalismalar hakkinda sunumlar gerçeklestiriyor.

Kültür Merkezi Mavi Salonda düzenlenen toplantida Rektör Çomakli ve yönetim ekibi, sabah Açik ve Uzaktan Egitim Fakültesi, ögleden sonra ise Veteriner Fakültesi akademisyenleriyle bir araya geldi.

Birim yöneticileri ve yardimcilarinin gerçeklestirdikleri sunumlar; Arastirma Üniversitesi performans göstergeleri, kültürel dönüsüm çalismalari, akademik performans sonuçlarinin degerlendirilmesi ve TÜBITAK yetkinlik analizi seklinde 4 baslik halinde gerçeklesirken, sunumlarda gelisme ve tikanmalar da izleniyor.

Fakülte ve meslek yüksekokullarinda yapilan çalismalarin geri dönüslerini almak üzere dekanlar ve müdürlerle bir araya gelerek belirlenen yol haritasina yönelik gidisatin ne asamada oldugunun gözlemlenecegini aktaran Rektör Çomakli, veriler dogrultusunda ise basarili bulunan yerleri ve gelistirilmesi gereken yönlerin tespit edilecegini söyledi.



Atatürk Üniversitesinin son 7 yilda her alanda önemli atilimlar gerçeklestirdigini belirten Rektör Çomakli, bu basarilarin tek bir kisiye veya belli bir kesime baglanamayacagini vurgulayarak, basarilarin Atatürk Üniversitesi ailesinin ortak emegi olduguna degindi.
Kaynak: İHA