Istanbul'da Firtinada Uçan Çati Otomobillerin Üstüne Düstü

Meteoroloji’nin günlerdir yaptigi uyarilarin ardindan Istanbul’da siddetini artiran firtina nedeniyle Pendik’te bir binanin çatisi uçtu.

Istanbul'da Firtinada Uçan Çati Otomobillerin Üstüne Düstü


Olay saat 06.00 siralarinda Istanbul Pendik Ilçesi, Çinardere Mahallesi Akay Sokak’ta meydana geldi. Meteoroloji Genel Müdürlügü’nün uyarilarinin ardindan Istanbul’da gece saatlerinde siddetli rüzgar ve yagis etkisini gösterdi. Siddetli rüzgar ve yagisin etkisiyle Pendik’te bulunan 4 katli bir binanin çatisi uçarak sokakta park halinde bulunan otomobillerin üzerine düstü. Çatinin uçtugunu gören vatandaslar itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ve polis ekipleri tarafindan çevrede güvenlik önlemleri alinirken itfaiye ekipleri çatida risk teskil eden diger parçalari kontrol altina aldi.

Çatidan kopan parçalar sokakta park halinde bulunan 34 FK 58 ve 41 KY 155 plakali araçlarin üzerine düstü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri sokagi insan ve araç girisine kapatirken itfaiye ekipleri çatidan uçan parçalari olay yerinden kaldirdi.
Kaynak: İHA