Baskan Arslan Tecrübelerini Ögrencilerle Paylasti

Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, konuk olarak davet edildigi Çameli Anadolu Lisesi Kariyer Günleri programinda tecrübelerini ögrencilerle paylasti.

Baskan Arslan Tecrübelerini Ögrencilerle Paylasti


Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, Çameli Anadolu Lisesi’nde düzenlenen "Kariyer Günleri" programina konusmaci olarak davet edildi. Programa Ilçe Milli Egitim Müdürü Murat Uzun, Çameli Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Erikan, Çameli Anadolu Lisesi ögretmenleri ile ögrencileri katilim sagladi. Ilçe genelinde egitim gören ögrencilerle her firsatta bir araya gelen Belediye Baskani Cengiz Arslan, son sinif ögrencilerine hayat tecrübelerinden örnekler sunarak, hayattaki basarinin sirrinin düzenli çalismak, gayret etmek ve inanmak; kariyerin sirrinin ise genel ahlak ilkelerine uyarak yapilan isin en iyisini, güzelini ve dogrusunu yapmak oldugunu belirtti.



Kendi ögrencilik yillarindan ve hayatindan örnekler veren Baskan Arslan, ögrencilere gelecekte planladiklari ve planlayacaklari kariyer rotalari ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Program gençlerle birlikte karsilikli soru cevap bölümüyle sona erdi.
Kaynak: İHA