Cenazesine Ulasilan Gemici Son Görüsmesinde Yeni Aldigi Motosikleti Sormus

Zonguldak’in Eregli ilçesinde yasanan firtinada batan ‘Kafkametler’ isimli kuru yük gemisinde cansiz bedenine ulasilan Ismail Kaptan’in yegeni Sema Terzioglu, dayisinin kisa bir süre önce büyük bir hevesle bir motosiklet aldigini ve son görüsmelerinde ise motosikleti sordugunu söyledi.

Cenazesine Ulasilan Gemici Son Görüsmesinde Yeni Aldigi Motosikleti Sormus
Kdz. Eregli Devlet Hastanesi’ne gelerek dayisi Ismail Kaptan’in cenazesini teslim alan Sema Terzioglu, dayisi ile feci olaydan bir gün öncesinde telefonla konustuklarini söyledi.

Dayisinin son konusmasinda motosikleti sordugunu anlatan Terzioglu, “Dayimla geminin batmasindan 1 gün önce bizi aramisti. Cumartesi günü konusmustuk. Rusya’dan geldigi için, Türkiye sularina girince, telefonu çekince bizi aramisti. Annemle konusmustu. ‘Abla yoldayim, geliyorum. Aralik ayinda varmis olacagim’ dedi.

Yeni bir motosiklet almisti, kendisine. Bize, ‘Ona iyi baktiniz mi, iyi bagladiniz mi, motosikletim nasil’ diye sormustu. Gülüsmüstük. Dayim geliyormus, az kalmis diye sevinmistik. Güzel haberler almistik. Ama maalesef Pazar günü bu korkunç kaza oldu. Bugün de kaybettigimizi ögrendik” dedi.



Motosikletin keyfini süremedi

Dayisinin motosikleti yeni almasi nedeniyle doya doya binemedigini anlatan Sema Terzioglu, “Köyde falan gezmek için kendisine küçük bir motosiklet almisti. Onu sormustu. Çok hevesliydi” seklinde konustu.



En azindan bizim cenazemize ulasildi

Sema Terzioglu, gemici olmasi nedeniyle dayisini aylardir göremedigini günler oldugunu hatirlatarak, en azindan dayisini cenazesine ulasildigini ifade etti.

Terzioglu, “En azindan biz bir haber aldik. Çok garip. Diger bekleyen ailelerin yanindaydik. Bekleyisleri çok kötü, can yakiciydi. Gelecek haberi bekliyorlardi” diye konustu.

Kaynak: İHA