Cumhurbaskani Yardimcisi Yilmaz, BINTSO Baskani Çintay Ile Bir Araya Geldi

Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odasi’ni ziyaret ederek Baskan Kadir Çintay ile bir araya geldi.

Cumhurbaskani Yardimcisi Yilmaz, BINTSO Baskani Çintay Ile Bir Araya Geldi
Bingöl’de düzenlenen Uluslararasi Bal Surasi ve Fuari’nin açilisini yapan Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz, üniversitedeki programinin ardindan Bingöl Ticaret ve Sanayi Odasi’ni (BINTSO) ziyaret etti. Yönetim Kurulu Baskani Kadir Çintay ve yönetimi tarafindan karsilanan Yilmaz, çalismalar hakkinda bilgi aldi. Cumhurbaskani Yardimcisi Yilmaz, daha sonra yatirimcilarla bir toplanti gerçeklestirdi.

“Bingöl’ün sahip oldugu turizm potansiyeli bizleri heyecanlandiriyor”

Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz’in ziyaretiyle ilgili bilgi veren BINTSO Yönetim Kurulu Baskani Kadir Çintay, “Bingöl, Anadolu’nun en kadim ve en eski kültürüne ev sahipligi yapmis bize göre de en güzel sehridir. Ilimiz birçok açidan turizm potansiyeli tasimaktadir. En basta kis turizmi, termal turizmi, doga turizmi, günesin dogusu, bunlardan bazilaridir. Sizlerin de malumu olan sebeplerden dolayi yillarca Bingöl turizmi hak ettigi degeri görememis ve gelisememistir. Ancak bölgemizde ve ilimizde güvenlik sikintisi tamamen bittigi bir dönemde Bingöl’de turizm de hak ettigi degeri görmeli ve gelismelidir. Bingöl’ün sahip oldugu turizm potansiyeli bizleri heyecanlandiriyor. Cografya olarak dünyada markalasmis birçok yerden üstün oldugumuzu düsünüyoruz. Daglarimiz, yaylalarimiz, köylerimiz essiz güzelliklere sahiptir. Bunun yani sira ilimizin kültürel yapisi da gelecek yerli ve yabanci turistlerin ilgisini çekecek kadar derin ve farkli güzellikleri tasimaktadir. Bingöl Ticaret ve Sanayi Odasi olarak turizmin gelismesini, sanayinin gelismesi kadar önemsiyoruz. Bacasiz sanayinin gelisimi, ilimizin marka bir sehir olma hedefine ciddi katkilar sunacaginin farkindayiz. Sayin Cumhurbaskani Yardimcimizin bizlere yapmis oldugu liderlikle, ilimizde yapilacak tüm yatirimlari cani gönülden destekliyor ve sizlere her türlü yardimi saglayacagimizi simdiden taahhüt ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA