Avrupa Kalite Zirvesi Isviçre'de Yapildi

Isviçre’nin Zürih kentinde düzenlenen 19. Avrupa Kalite Zirvesi’nde konusan Lobin International Baskani Fahri Ustaoglu, "Avrupa Kalite Zirvesi, yalnizca is dünyasi için yeni ufuklar açmakla kalmayacak, bölgedeki geleneksel iliskilerin ve is birliginin gelismesine de katki saglayacaktir” dedi.

Bu yil 19’uncusu düzenlenen Avrupa Kalite Zirvesi, Isviçre’nin Zürih kentinde gerçeklesti. Zirvede konusan Lobin International Baskani Fahri Ustaoglu, sanat, siyaset ve is dünyasinin saygin isimlerinin agirlandigi zirvenin bölgesel is birliklerinin gelismesi için önemli firsatlara vesile oldugunu belirtti.

Ustaoglu, “Avrupa Kalite Zirvesi, yalnizca is dünyasi için yeni ufuklar açmakla kalmayacak, bölgedeki geleneksel iliskilerin ve is birliginin gelismesine de katki saglayacaktir” dedi.

Kalite Zirvesi’nde dünyadaki gelismeleri ve yeni pazar arayislarini takip eden her sektörden katilimcilari agirladiklarini belirten Ustaoglu, “Bu tarz etkinlikler sadece pazar paylarini artirmiyor, ayni zamanda birlikten kuvvet dogar ilkesini beraberinde tasiyor, is dünyasinin heyecanini zinde tutuyor” seklinde konustu.

Uluslararasi Diplomatlar Birligi (DMW) Baskanvekili Halil Sert ise böyle bir toplantinin yapilmasinin Türkiye’nin Avrupa Birligi’nin (AB) yolculuguna önemli katkilar saglayacagini dile getirdi. AB’nin önde gelen diplomatlarinin Türkiye’nin AB üyeligini cani gönülden desteklemeleri gerektigini ifade eden Sert, “Bu tür toplantilar, Türk ekonomisine katki sagladigi gibi kaliteye yönelik deneyimler de hayata kalite katma adina önemlidir” dedi.

DEIK Türkiye - Isviçre Is Konseyi Baskani Zeki Yildirim, Arbel A.S Kurucu Baskani Hasan Arslan, Nova Arsa Yönetim Kurulu Baskani Turgay Kolcuoglu, Tophills Pirlanta Yönetim Kurulu Baskani Hanzade Topaloglu, Karali Çay Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Karali, Avrupa Saç Ekim Merkezi Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Güçlü, Akva Saglik Kurulu Yönetim Kurulu Baskani Ümit Efe, Coskun Balik Yönetim kurulu Baskani Coskun Arslan, Mes Motors Yöneticileri Melik Akkaya ve Seyfullah Tug zirveye katilan isimler arasinda yer aldi.
Kaynak: İHA