Manisa'da 1 Milyar 420 Milyon Liralik Projenin Gelenbe Ayagi Halka Tanitildi

MASKI Genel Müdürlügünün Muradiye ve Gördes ile birlikte Kirkagaç Gelenbe’de yapacagi ve toplamda 1 milyar 420 milyon lira yatirim bedeline sahip olacak olan altyapi projesinin Gelenbe ayagi için halka tanitim toplantisi düzenlendi. Vatandaslarin yogun katilim gösterdigi bilgilendirme toplantisinda MASKI yetkilileri tarafindan proje ile ilgili detayli bilgiler verildi, merak edilen sorular cevaplandirildi.

Manisa'da 1 Milyar 420 Milyon Liralik Projenin Gelenbe Ayagi Halka Tanitildi
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü tarafindan hayata geçirilecek ve 1 milyar 420 milyon liralik yatirim bedeline sahip olacak olan, Muradiye, Yagcilar, Uzunburun, Karaali, Evrenos mahalleleri ile TOKI-Akgedik mevkiini kapsayan, 224 kilometrelik altyapi ve yeni atiksu aritma tesisi projesi, Gördes Sehir Merkezi Içme Suyu Iletim Hatti ve Kirkagaç Gelenbe Kanalizasyon ve Içme Suyu Sebekesi Insaat projesi için Dünya Bankasi’ndan kredi temin edildi. Fizibilite ihalelerinin ardindan saha çalismalarina baslanan dev projenin Gelenbe ayagi için halka tanitim toplantisi düzenlendi.

Gelenbe Dügün Salonu’nda düzenlenen ve vatandaslarin yogun katilim gösterdigi toplantida Yatirim ve Insaat Dairesi Baskani Hilmi Serkan Emir, Projeler Dairesi Baskanligindan sube müdürleri Taner Içöz, Hami Berk Yakici, Büyüksehir Belediyesi Akhisar Muhtarlik Isleri Sube Müdürü Murat Ipek, Manisa Büyüksehir Belediye Meclisi üyesi Ünal Kiykaç, MHP Kirkagaç Ilçe Baskani Ali Dogan ve mahalle muhtari Mustafa Uyar da yer aldi.

Proje detaylari paylasildi

Fizibilite ihalelerinin ardindan saha çalismalarina baslanan proje ile ilgili bilgilendirme sunumunun ardindan detayli bilgiler toplantiya katilim saglayan vatandaslar ile paylasildi. Merak edilen sorular cevaplandirildi. Yatirim ve Insaat Dairesi Baskani Hilmi Serkan Emir ve sube müdürleri konuya iliskin vatandaslarin istek ve taleplerini de dinledi.
Kaynak: İHA