Alkollü Mekanda Çikan Kavgada Polis Ve Gazeteci Darp Edildi

Aydin’in Nazilli ilçesinde alkollü bir mekandaki sigara denetimi sirasinda çikan tartismada bir müsteri ve oglu sivil polisi darp ederken, mekan çalisanlari da olayi görüntüleyen gazeteciye saldirdi.

Alkollü Mekanda Çikan Kavgada Polis Ve Gazeteci Darp Edildi
Olay, sabaha karsi Yeni Sanayi Sitesi’ndeki alkollü bir mekanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mekanda sigara denetimi yapan Nazilli Belediyesi zabitasi ve Ilçe Saglik Müdürlügü ekiplerine nezaret eden sivil polis ekipleri ile bir müsteri arasinda bilinmeyen bir nedenle tartisma çikti. Tartismada Ugur K. ve oglu Cevdet K. güvenlik güçlerine saldirdi. Baba ve oglu polis ekiplerine hakaretler savururken, olay yerine takviye polis ekibi istendi.

Olay sirasinda mekanda bulunan gazeteci Günay Pabusçu ise yasananlari cep telefonu ile görüntülemeye basladi.

Kayit yapildigini fark eden is yeri çalisanlari da Pabusçu’yu darp etti. Pabusçu’yu tehdit eden is yeri çalisanlari, cep telefonundaki görüntüleri zorla sildirdi. Kisa sürede olay yerine gelen takviye polis ekipleri olaya müdahale etti. Ugur K., oglu Cevdet K. ve olaya karisan is yeri çalisanlari gözaltina alindi. Yasananlar ise mekandaki güvenlik kameralari tarafindan anbean kaydedildi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süphelilerden is yeri çalisanlari çikartildiklari adli makamlarca serbest birakildi. Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA