2 Gasp Süphelisinin Ölümüyle Sonuçlanan Olayda Çantadan 35 Bin Euro Çikti

Antalya’nin Alanya ilçesinde Ukraynali turistin kendisini silah zoruyla gasp eden motosikletli 2 süpheliyi takip edip araciyla çarparak ölümüne sebep verdigi olayda, gasp edilen çantadaki miktarin 35 bin Euro oldugu ögrenildi.

2 Gasp Süphelisinin Ölümüyle Sonuçlanan Olayda Çantadan 35 Bin Euro Çikti
Olay, Mahmutlar Mahallesi’ndeki bir otelin önüne yasandi. Edinilen bilgiye göre, yerlesik Ukraynali turist D. C., araciyla bekleme yaptigi esnada plakasi olmayan motosiklet ile gelen M.O. ve E.B. isimli süpheliler, iddiaya göre, silahi gösterip aracin camini açmasini istedi. D.C. ise bunu reddedince silahin kabzasiyla cami kiran süpheliler, arabanin içerisinde bulunan çantayi vermesini istedi. Ukraynali turistin çantayi vermemesi üzerine ise süpheliler aracin içine dogru bir el ates ettikten sonra çantayi alip motosikletle kaçti. Süphelileri takibe baslayan Ukraynali turist 300 metre sonra motosiklete çarpti.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayida jandarma ve saglik ekibi sevk edildi. Belirtilen adrese gelen saglik ekipleri, M.O. ve E.B.’nin hayatini kaybettigini belirledi. Jandarma ekipleri olay yerinde yaptiklari incelemede bir adet tabanca ve bir bos kovan ele geçirdi.

Ukraynali turist gözaltina alinirken, iki sahsin cenazesi ise morga kaldirildi. Yapilan incelemede hayatini kaybeden sahislarin gasp ettigi çantada 35 bin Euro oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA