Kartal'da Bir Apartman Dairesinde Erkek Cesedi Bulundu

Istanbul Kartal’da bir apartman dairesinde günlerdir haber alinamayan erkek sahsin cansiz bedeni bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme baslatti.

Kartal'da Bir Apartman Dairesinde Erkek Cesedi Bulundu
Olay, saat 19.30 siralarinda Istanbul Kartal ilçesi, Ugur Mumcu Mahallesi, Mazi sokak üzerindeki bir apartman dairesinde yasandi. Iddiaya göre psikolojik sorunlar yasayan 47 yasindaki Cem ismindeki bir kisiden günlerdir haber alinamiyordu. Akrabalarin ve apartmanlardaki komsularinin merak etmesi üzerine evin kapisi kirilarak içeri girildi. Sahsin, dairenin içinde yatar ve morarmis bir sekilde öldügünü gören akrabalari durumu polis ekiplerine bildirdi. Olayin yasandigi apartmana çok sayida polis ekibi ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen, olay yeri inceleme ekipleri çalismalarini tamamladiktan sonra cesedi adli tip kurumu morguna kaldirirken, polis ekipleri ise olayla ilgili inceleme baslatti.

Mahalle sakinlerinden bir vatandas, "Biz buradan arkadaslarla yürüyüs yapiyorduk. Baktik polis gelmis, buradakilerle konustugumuzda bayagi aramislar vefat eden kisiyi ama sonra evde ölü bulunmus" dedi.

Kaynak: İHA