Tayfun Canli, 'Can Dostlarimizi Unutmayalim'

Edremit Belediyesi, ilgili kurumlardan yetkili kisilerin katilimiyla 4 Ekim Hayvanlari Koruma Günü’nde gerçeklesen bilgilendirme toplantisinda sokaktaki canlar konusuldu.

Tayfun Canli, 'Can Dostlarimizi Unutmayalim'
4 Ekim Hayvanlari Koruma Günü’nde Edremit’te can dostlarimiz için bilgilendirme toplantisi gerçeklesti. Bilgilendirme toplantisinda görev ve yetkiler, ilgili kanunlar konusularak yetkililer tarafindan bilgilendirme yapildi. Hayvanseverlerin de görüs ve önerileri alinarak paylasimda bulunulurken, merak edilen sorular da yetkililer tarafindan yanitlandi. Salondakilere can dostlara verilmek üzere belediye görevlileri tarafindan mama hediye edildi.

Bilgilendirme toplantisina katilarak hayvan sevgisinin önemini belirten Edremit Belediye Baskan Yardimcisi Tayfun Canli, “Böylesi önemli bir etkinlikte Edremit Belediyesi olarak paydas olmaktan dolayi mutluluk duyuyoruz. Onlar bizim dostlarimiz biraz daha özen gösterelim. Can dostlarimiz için belediye ekiplerimiz 7/24 görevde. Kentte yasanan sorunlari biliyoruz her zaman can dostlarimizin yaninda olacagiz. Deneyimli veteriner hekimlerimiz sokaktaki canlarimiz için çalismaya devam ediyor. Bizler de tekrar ‘Bir kap bir hayat’ diyerek herkesi bu sorumlulugu almaya, canlarimizin yaninda olmaya hassasiyet göstermeye davet ediyoruz. Katiliminiz için tesekkür ediyoruz.” dedi.

Toplanti sonrasi Baskan Yardimcisi Tayfun Canli farkindalik olusturmak amaciyla sokaktaki canlara mama verdi.

Doga Koruma ve Milli Parklar Blk. Sb. Veteriner Hekim Ertan Senol, Haydi Jandarma ve Polis Ekipleri, Edremit Belediyesi Veterinerlik Birimi Veteriner Hekim Vedat Keles, Veteriner Hekim Tugba Firtina, Veteriner Hekim Mahmut Erçili, Balikesir Il Tarim ve Orman Müd. Veteriner Hekim Mehmet Atakan, Veteriner Hekim Mustafa Kurt, Edremit Zabita Müd. Zabita Komiseri Murat Çorumluoglu, Edremit Beldeleri Hayvanlari Koruma Dernegi Bsk. Melike Onur Rodop, Balikesir Büyüksehir Belediyesi Veteriner Hekimi Volkan Demirözer hayvanseverlerin sorularini yanitladi.
Kaynak: İHA