Hafriyat Kamyonunun Kasasinin Açik Kapagindan Yola Toprak Döküldü

Edirne’de yapimi devam eden hizli tren santiyesinde çalisan hafriyat kamyonunun kasasinin kapaginin açik unutulmasi nedeniyle yola hafriyat topragi döküldü. Olayi gören trafik ekipleri muhtemel bir facianin önüne geçti. Karanlik olan caddede yaklasik 100 metre boyunca yola dökülen hafriyati gören trafik polisleri yolu tek yönlü olarak trafige kapatti.

Hafriyat Kamyonunun Kasasinin Açik Kapagindan Yola Toprak Döküldü
Olay, aksam saat 22.30 siralarinda Darül Hadis Caddesi’nde meydana geldi. Yapimi devam eden hizli tren santiyesine toprak tasiyan hafriyat kamyonlarindan bir tanesinin arka dorsesinin açilmasi sonucu cadde boyunca hafriyat yola dökülmeye basladi.

Aracin arkasindan bir yaya geçmemesi veya bir otomobil bulunmamasi muhtemel bir faciayi önledi. Olay sonrasi Darül Hadis Caddesi’nden seyir halinde bulunan Edirne Emniyet Müdürlügü Trafik Subesi ekipleri önlem alarak belediye ekiplerine haber verdi.

Yere dökülen hafriyat nedeniyle trafik bir süre durma noktasina geldi. Ihbar üzerine, yol bakim ekipleri yönlendirildi. Belediye yol bakim ekiplerinin yaklasik yarim saat süren çalisma sonucunda temizlendi. Çalisma esnasinda trafik cadde üzerindeki trafik polis ekipleri tarafindan kapatildi.

Temizlik çalismasinin ardindan kapali olan seritler tekrar trafige açildi. Kamyon sürücüsünün tespiti için kameralarin incelenecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA