Trabzon'da Jandarma Ve Polisten Ortak Operasyon

Trabzon’da jandarma ve polisten ortak kaçak tütün ve sigara operasyonu düzenlenirken, olayla ilgili 2 kisi gözaltina alindi.

Trabzon'da Jandarma Ve Polisten Ortak Operasyon
Alinan bilgiye göre, Trabzon Il Jandarma Komutanligi ve Trabzon Il Emniyet Müdürlügü ekiplerinin koordineli çalismalari sonucu Ortahisar ilçesi Çukurçayir ve Gazipasa mahallelerinde H.T. (42), Z.T.(37) isimli sahislarin ülkede bulunmasi ve satisi yasak olan elektronik sigara ve kaçak nargile tütünü sattiklari, ev ve eklentilerinde ürettikleri kaçak sigaralari piyasaya sürdükleri tespit edildi.

Adli makamlardan alinan arama kararina istinaden jandarma ve polis ekipleri, tütün ve çay tespit köpegi ‘Payda’nin da katildigi es zamanli operasyonda, 2 adet tam otomatik sigara sarma makinesi, 1 adet tütün kurutma cihazi, 56 bin adet bos makaron, 29 bin 600 adet kaçak üretilmis sigara, 26)kg tütün, 86 kg bandrolsüz/kaçak nargile tütünü, 397 Paket bandrolsüz/kaçak sigara, 233 Adet elektronik sigara, 74 adet elektronik sigara likiti ele geçirildi. Olayla ilgili H.T. ve Z.T. gözaltina alinirken, olayla ilgili inceleme sürüyor.
Kaynak: İHA