TOBB Ankara Kadin Girisimciler Kurulu Baskani Hande Öztürk Oldu

Ankara Sanayi Odasi (ASO) Koordinatörlügünde çalismalarini sürdüren TOBB Ankara Kadin Girisimciler Kurulu Icra Komitesi’nin yeni baskani ASO Temsilcisi Hande Öztürk oldu.

TOBB Ankara Kadin Girisimciler Kurulu Baskani Hande Öztürk Oldu
Geçtigimiz haftalarda Ankara’daki tüm oda ve borsalarin icra kurulundaki temsilcilerini seçmesiyle baslayan TOBB Ankara Kadin Girisimciler Kurulu seçim süreci, ASO’da yapilan ilk icra kurulu toplantisinda baskan ve yardimcilarinin belirlenmesiyle sona erdi.

17 kisiden olusan yeni icra kurulu, Baskanliga ASO Temsilcisi Hande Öztürk’ü seçerken, yardimciliklarina ise Aydan Biri (Ankara Ticaret Odasi), Rukiye Göçer (Polatli Ticaret Odasi), Hamiyet Kayali (Beypazari Ticaret Odasi), Neslihan San (Çubuk Ticaret Borsasi), Merve Yildiz (Haymana Ticaret Borsasi) ve Gülder Aritürk Basar (Ankara Ticaret Borsasi) seçildi.

Icra Kurulu’nun diger üyeleri ise söyle: Müge Güzin Güzel, Halide Rasim Çelik, Dijan Kaya, Naz Öztürk, Gözde Diker, Züleyha Özcan, Hande Sevindik, Büsra Aktay.

ASO Baskani Seyit Ardiç ise TOBB Ankara Kadin Girisimciler Kurulu Icra Komitesi’nin, yeni üyeleriyle Ankara Sanayi Odasi’nda yaptigi ilk toplantida Baskan seçilen Hande Öztürk’ü tebrik etti. Ankarali degerli is kadinlarinin Hande Öztürk önderliginde basarili projelere ve hizmetlere imza atacaklarina gönülden inandigini belirten Ardiç, sunlari kaydetti:

“Kadinlarin çalisma hayatina daha fazla katilmalarini saglayacak çözümler gelistirmemiz son derece önemli. Biz de Ankara Sanayi Odasi olarak, kadinlarin sosyal ve ekonomik hayata güçlü ve özgür katilimini destekleyecek adimlar atiyoruz. Odamizda kadinlarin daha fazla temsilini saglamak üzere elimizi tasin altina koyduk. 60 yilini kutladigimiz Ankara Sanayi Odasinin ilk kadin yönetim kurulu üyesi Burcu Özbozkurt bizimle beraber. Dönemimizde meclisimizde ve komitelerimizde kadin üyelerimizin sayisi artti. Gelecek dönemlerde daha da yüksek olmasini hedefliyoruz. Kadin girisimciligine yönelik çalismalari destekliyoruz ve is birliklerimizi güçlendiriyoruz.”

Icra kurulu toplantisinda, kurulun dogal üyesi olan ASO Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Özbozkurt ile Genel Sekreter Dr. Mehmet Cansiz ve Genel Sekreter Yardimcisi Dr. Ahmet Dinçer de bulundu.

ASO Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Özbozkurt da yeni yönetimin belirlenmesinin ardindan Öztürk ve yardimcilarini kutladi. Özbozkurt, ASO olarak kadin girisimcilere her zaman destek olduklarini ve olmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA