Büyüksehir, Bandirma'nin Trafik Sorununu Çözüyor

Balikesir Büyüksehir Belediyesi; sabah ve aksam saatlerinde trafigin yogun olarak yasandigi Sanayi ve Etibor kavsaklarini rahatlatmak amaciyla Sanayi ve 600 Evler mahalleleri arasinda, karayoluna paralel yan yollarin alt yapi ve asfaltlama çalismalarina 6 Kasim’da basliyor.

Büyüksehir, Bandirma'nin Trafik Sorununu Çözüyor
Balikesir’de vatandaslara, kesintisiz ve

rahat bir ulasim sunmak için yeni yollarin yapimindan akilli kavsak ve alternatif güzergâhlarin olusturulmasina kadar sehrin birçok noktasinda projelerini sürdüren Büyüksehir Belediyesi; Bandirma’nin trafik sorununa kalici bir çözüm getirmek için önemli bir adim atiyor. Balikesir Büyüksehir Belediyesi; Bandirma D200 Karayolu’nda, sabah ve aksam saatlerinde trafigin yogun olarak yasandigi Sanayi ve Etibor kavsaklarini rahatlatmak amaciyla Sanayi ve 600 Evler Mahalleleri arasinda, karayoluna paralel olan yan yollarin alt yapi ve asfaltlama çalismalarina basliyor.

6 Kasim’da baslamasi planlanan çalismalar öncesinde Büyüksehir Belediye Baskanvekili Yasin Sagay; AK Parti Bandirma Ilçe Baskani Mehmet Dogan, Karayollari 14. Bölge Müdürü Umut Akyazi, Büyüksehir Belediye Baskan Danismani Cemal Öztaylan, BASKI Genel Müdürü Izzet Günal, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcilari Hüseyin Turan ve Mehmet Akif Sencan, ilgili daire baskanlari, kurum temsilcileriyle birlikte koordinasyon toplantisi ve bölgede incelemeler yapti.

Balikesir Büyüksehir Belediye Baskanvekili Yasin Sagay, “Büyüksehir Belediye Baskanimiz Yücel Yilmaz’in talimatiyla; Sanayi ve Etibor kavsaklarinda yasanan trafik yogunlugunu gidermek için çalismalara basliyoruz. Insallah, bölgedeki çalismalarimizi kisa sürede tamamlayarak Bandirmali hemsehrilerimizin kullanimina sunacagiz.” açiklamasinda bulundu.
Kaynak: İHA