TEM'de Kamyona Çarpan Lüks Otomobil Kagit Gibi Ezildi Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali

TEM Otoyolu’nun Kocaeli geçisinde kamyona arkadan çarpan lüks otomobil kagit gibi ezildi. Feci kazada 1 kisi öldü, 2 kisi yaralandi.

TEM'de Kamyona Çarpan Lüks Otomobil Kagit Gibi Ezildi Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali
Kaza, Kartepe ilçesi Uzunbey mevkii TEM Otoyolu ile Kuzey Marmara Otoyolu ayriminda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Istanbul istikametine giden C.B. hakimiyetindeki 33 AGA 730 plakali BMW marka otomobil, ayni yönde giden M.K. idaresindeki 54 SK 986 plakali kamyona arkadan çarpti. Çarpmanin siddetiyle kamyona saplanan otomobil adeta kagit gibi ezildi. Sürücü C.B. ve sag ön koltuktaki Gökhan Usanmaz ile Y.B. isimli yolcu otomobilde sikisti. 112 Acil Çagri Merkezine ihbar verilmesi üzerine adrese itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi.

Lüks otomobil kagit gibi ezildi

Olay yerine ulasan itfaiye ekipleri otomobil sürücüsü C.B. ile arka koltuktaki yolcu Y.B.’yi sikistiklari yerden çikartarak saglik ekiplerine teslim etti. Saglik ekiplerince yapilan tetkiklerde Gökhan Usanmaz’in ise hayatini kaybettigi belirlendi. 2 yarali ambulansa alinarak hastaneye götürüldü. Itfaiye ekipleri otomobilin kapisini keserek Gökhan Usanmaz’i disariya çikartti.

Polis ekiplerince yapilan incelmelerinin ardindan Gökhan Usanmaz’in cenazesi otopsi yapilmak üzere morga götürüldü.

Kazayla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA