Kütahya Valisi Isin'in, Simav Temaslari

Kütahya Valisi Musa Isin, ilçelerdeki çalismalari görmek, sorun ve ihtiyaçlari yerinde tespit etmek amaciyla sürdürdügü ilçe ziyaretlerine Simav ilçesiyle devam etti.

Kütahya Valisi Isin'in, Simav Temaslari
Vali Musa Isin, Milletvekili Adil Biçer ile birlikte Simav Kaymakamligini ziyaret ederek Kaymakam Bünyamin Karaloglu’dan ilçenin egitim, saglik, altyapi, ulasim hizmetleri ve asayisi hakkinda bilgi aldi.

Vali Musa Isin, Simav ilçe programi çerçevesinde Simav Belediye Baskanligini ziyaret etti. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Simav Belediye Baskani Fatih Kalay, belediyenin çalismalari ve projeleri hakkinda Vali Isin’a bilgi verdi.

Vali Musa Isin, Milletvekili Adil Biçer ile birlikte Simav’da Gölcük Tas Konak Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulundu. Vali Isin, Il Özel Idaresinin de proje asamasinda maddi destek sagladigi ve Simav Belediyesi tarafindan hayata geçirilen tesisler hakkinda Belediye Baskani Fatih Kalay’dan bilgi aldi.

Vali Musa Isin, Simav ilçesinde esnaf ve vatandaslarin ihtiyaç ve taleplerini de dinleyerek, sorunlara çözüm bulmak için hep birlikte gayret göstereceklerini söyledi.



Vali Isin’in Simav ilçesi ziyaretinde Simav Kaymakami Bünyamin Karaloglu, Il Genel Meclisi Baskani Muammer Özcura, Simav Belediye Baskani Fatih Kalay ve ilgili kurum yöneticileri de yer aldi.
Kaynak: İHA