Ailesini Öldüren Emekli Uzman Çavus Memleketine Getirildi
Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde emekli uzman çavus Nevzat Acar’in (53) esi ile oglunu öldürüp, kizini yaraladiktan sonra intihar etti. Nevzat Acar’in önce çocuklarini, ardindan telefonla polisten yardim isteyen esini vurdugu, daha sonra kanlar içindeki oglu ve kizinin yanina dönerek silahla intihar ettigi ögrenildi. Acar’in cenazesi defnedilmek üzere köyüne getirildi.

Esi ve çocuklarin öldüren daha sonra intihar eden Nevzat Acar’in cenazesi memleketi Zonguldak’in Çaycuma beldesine bagli Yukaridere Köyü Asagi Mahalle’ye getirildi.
Acar’in cenazesi mahalle camisinde kilinacak cenaze namazinin ardindan Yukaridere aile mezarligina defin edilecek.
Anne Züleyha Acar ile oglu Oguzcan Acar’in cenazeleri ise yarin Çaycuma ilçesine Bagli Karalar Mahallesi’nde defin edilecegi ögrenilirken kizi Nurseda Acar’in ise yogun bakimda oldugu ögrenildi. Öte yandan Nevzat Acar’in kardesi uzman çavus Taner Acar’in da 2001 yilinda intihar ederek hayatini kaybettigi ögrenildi.
