Bakan Özhaseki Açiklamasi 'Yesil Alanlar Bizim Evlatlarimiz Için Bu Dünyada Birer Oksijen Deposu Olacaktir'

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki Sultangazi Belediyesi Fazli Hayirlioglu Parki’nin açilis programina katildi. Bakan Özhaseki burada yaptigi konusmada “Parklari sadece yesil alan olarak görmek dogru degil. Bir taraftan da bu yesil alanlar bizim evlatlarimiz için bu dünyada birer oksijen deposu olacaktir” ifadelerini kullandi.

Bakan Özhaseki Açiklamasi 'Yesil Alanlar Bizim Evlatlarimiz Için Bu Dünyada Birer Oksijen Deposu Olacaktir'
Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki Sultangazi Belediyesi Fazli Hayirlioglu Parki’nin açilis programina katildi.

Açilisa Istanbul Valisi Davut Gül, Sultangazi Belediye Baskani Abdurrahman Dursun, AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe de katildi.

Bakan Özhaseki burada yaptigi konusmada, “Parklari sadece yesil alan olarak görmek dogru degil. Bir taraftan da bu yesil alanlar bizim evlatlarimiz için bu dünyada birer oksijen deposu olacaktir. Insanlar Sanayi Devrimi ile birlikte büyük sehirlere dolup, fazla üretip fazla tüketmeye basladiginda, dünyayi kirletmeye basladiginda dengeler bozuluyor. Bir taraftan sel geliyor, bir tarafta kuraklik basliyor. Iklimin insanogluna karsi acimasiz tavri devam ediyor” dedi.

Konusmanin ardindan Bakan Mehmet Özhaseki, Fazli Hayirlioglu Parki’ni inceledi. Bakan Özhaseki bu esnada vatandaslarin yogun ilgisi ile karsilasti.
Kaynak: İHA