Oto Faresi Kamerada...Bursa Polisi O Süpheliyi Adim Adim Takip Etti

Bursa’da hirsizlik süphelisi bir kisi park halindeki otomobile girip, 20 bin lira ve kredi kartlarini çalip kayiplara karisti. O anlar güvenlik kamerasina yansirken, polis ekipleri de ihbar üzerine oto faresini adim adim takip ederek yakaladi.

Oto Faresi Kamerada...Bursa Polisi O Süpheliyi Adim Adim Takip Etti
Merkez, Osmangazi ilçesi Kükürtlü Mahallesi’nde oturan Fatih S., aracini evinin bulundugu sokaktaki otoparka park etti. Ise gitmek için yatagindan kalkan Fatih S., bindiginde otomobilinde biraktigi kredi karti, 20 bin lira para ve malzemelerinin araçta olmadigi fark edince durumu hemen polise bildirdi. Magdur adamin imdadina yetisen Bursa Asayis Sube Müdürlügü, Güven Timleri Amirligine bagli ekipler, inceledikleri güvenlik kamerasinda çok sayida suç kaydi bulunan S.K ve M.K’yi oldugunu tespit etti. Polis ekipleri adim adim takip ettigi iki süpheliyi düzenlendikleri operasyonla yakalamayi basardi. Çalinan malzemeleri de bulan ekipler gerekli islemlerin ardindan magdur olan Fatih S.’ye teslim etti.

Emniyetteki islemleri tamamlanan süpheli ise, adliyeye sevk edilirken, hirsizlik anlari güvenlik kamerasina anbean yansidi.
Kaynak: İHA