Israil Basbakani Netanyahu Ve Israil Savunma Bakani Gallant, Gazze Sinirindaki Askerleri Ziyaret Etti

Israil Basbakani Binyamin Netanyahu ve Israil Savunma Bakani Yoav Gallant, Gazze Seridi sinirinda konuslu olan askerleri ziyaret etti.

Israil ve Hamas arasindaki çatismalar devam ederken, Israil Basbakani Binyamin Netanyahu ve Israil Savunma Bakani Yoav Gallant, Gazze Seridi sinirinda konuslu olan askerleri ziyaret etti. Gazze Seridi sinirinda konuslu Israil ordusunun en eski tugaylarindan biri olan Golani Tugayi’ndaki askerleri ziyaret eden Netanyahu, "Askerlerle birlikte buradayim. Aslanlar gibi savastilar ve aslanlar gibi savasacaklar. Tüm gücümüzle kazanacagiz, Bütün Israil halki arkanizdadir ve zafere ulasmak için düsmanlarimiza sert darbeler vuracagiz” dedi.



"Gazze’yi artik uzaktan görüyorsunuz, yakinda içeriden de göreceksiniz”

Israil Savunma Bakani Yoav Gallant ise Gazze Seridi sinirinda konuslu olan Givati Tugayi’ndaki askerlerle bir araya geldi. Gazze Seridi’ne yönelik kara harekatinin yakinda baslayacagi sinyalini veren Gallant, Givati Tugayi’ndaki askerlere hitaben yaptigi konusmada, "Gazze’yi artik uzaktan görüyorsunuz, yakinda içeriden de göreceksiniz. Emir gelecek" dedi.

Kaynak: İHA