Gediz'de Tir Park Halindeki Traktörü Biçti Açiklamasi 2 Ölü, 1 Yarali

Kütahya’nin Gediz ilçesinde meydana gelen trafik kazasinda 2 kisi öldü, 1 kisi yaralandi.

Gediz'de Tir Park Halindeki Traktörü Biçti Açiklamasi 2 Ölü, 1 Yarali


Kaza Gediz-Kütahya karayolunda Yunuslar Köyü yakinlarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 AT 987 plakali traktörü ile Çavdarhisar istikametine giden I.Ç. Efendi köprüsü yakinlarina geldiginde traktörün yakiti bitti. Traktörünü yolda birakan I.Ç., Efendi köprüsünden yakit alabilmek için traktörün yanindan ayrildi.

Bu sirada B.G.(56)’ün sevk ve idaresindeki 26 FA 485 plakali tir yol üzerindeki park halinde olan traktöre arkadan çarpti. Çarpmanin etkisiyle traktör yol kenarindaki bos araziye yuvarlandi. Kazada traktör ve römorku paramparça oldu. Kazanin ihbar edilmesi ile Saglik ve Jandarma ekipleri kaza mahalline sevk edildi.

Saglik ekiplerinin yaptigi kontrolde, traktör üzerinde yolcu olarak bulunan I.Ç.’in esi Emine Çaglar kaza mahallinde yasamini yitirdigini belirledi. Yine traktördü yolcu olarak bulunan ve agir yaralanan Halil Aslan ambulansla Kütahya Evliya Çelebi Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Burada yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti. Tir sürücüsü B.G. ise yarali olarak ambulansla hastaneye kaldirildi.

I.Ç. ve esi Emine Çaglar ile birlikte inek sattigi Halil Aslan için inegi Aslanapa Çamköy’e götürmek üzere Yunuslar Köyünden yola çiktiklari ögrenildi.
Kaynak: İHA