Fethiye Sporfest, Bisiklet Yarisi Tamamlandi

Fethiye’de Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü tarafindan organize edilen, 4. Fethiye Uluslararasi Likya Granfondo bisiklet yarislari tamamlandi. Dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Fethiye Sporfest, Bisiklet Yarisi Tamamlandi


Çok sayida bisiklet tutkunlarinin katildigi Uluslararasi Likya Granfondo bisiklet yarislari Fethiye’de Devlet Su Isleri (DSI) önünde basladi.

Fethiye merkezinden, Seydikemer ilçesine dogru kiyasiya yarisan sporcular 102 km parkuru tekrar Fethiye DSI önünde bitirdi.

Farkli yas kategorilerinde 310 sporcunun katildigi yarista mücadele eden sporcular, parkurun çok keyif verici oldugunu belirtti.

Yarismada, genel klasman erkeklerde Nuri Acar birinci, Adil Deniz Karacagil ikinci, Turgay Germen üçüncü oldu. Kadinlarda ise birinciligi Benhür Öncel, ikinciligi Anastashiia Paliakova, üçüncülügü de Zeynep Karakus elde etti.

Beskaza Meydani’nda düzenlenen ödül töreninde konusma yapan Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Harun Resit Yigit, Türkiye’de Uluslararasi Fethiye Spor Festivali gibi uzun soluklu baska etkinligin olmadigini söyledi.

Her yil etkinligin üzerine koyarak ilerlediklerini ifade eden Yigit, "Fethiye’de Türkiye’de benzeri olmayan bir spor festivali yapiyoruz. Festivalde, farkli branslarda faaliyet ve yarislar var. Katilim gösteren tüm sporcularimiza tesekkür ediyorum" dedi.



Konusmanin ardindan dereceye giren sporculara madalya ve ödülleri Fethiye Kaymakami Ismail Hakki Ertas ve protokol üyeleri verdi.
Kaynak: İHA