Dogal Yasam Parki Miniklerin Ilgi Odagi Oldu

ANKARA – Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren Dogal Yasam Parki, Baskentli minikler ve aileleri tarafindan yogun ilgi görüyor.

Dogal Yasam Parki Miniklerin Ilgi Odagi Oldu
Keçiören Belediyesi Dogal Yasam Parki’nin sevimli canlilari, kis mevsimi boyunca da Keçiören ve Ankara’nin dört bir yanindan gelen binlerce ziyaretçiyi misafir etmeye devam ediyor. Keçi, midilli, valabi, kanguru, maymun, ceylan, emu kusu, Ankara keçisi, tavus kusu, sülün, lama, geyik ve kanatli gibi birçok türde can dostunun bulundugu Dogal Yasam Parki; özellikle haftasi sonu ziyaretçi akinina ugruyor.

Canlilar alemini dogayla bas basa bir ortamda kesfetmek isteyen tüm Ankaralilari Keçiören’e davet eden Belediye Baskani Turgut Altinok, "Hayvanseverlerimiz ve çocuklarimiz yüzlerce canlimizin bulundugu tesisimizi yaz-kis ziyaret edebilirler. Burada her canlimiza özel dogal yasam alanlari yer aliyor. Yazin sicak havada serin alanlarda kalmayi tercih eden canlilarimiz, simdilerde serinligin keyfini çikariyor. Hayvanlarimizin ortaya koydugu renkli görüntüleri görmek isteyen herkesi tesisimize bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA