Izmir'de Arazi Cinayetinde 2 Tutuklama

Izmir’in Tire ilçesinde akraba iki grup arasinda arazi anlasmazligi yüzünden çikan kavgada gözaltina alinan 3 süpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Izmir'de Arazi Cinayetinde 2 Tutuklama
Olay, 4 Ocak günü saat 15.30 siralarinda Karateke Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akraba olan Sükriye Yagmur S., Melisa G., Ahmet G. ve Hatice G. ile akrabalari Sükriye G. ve Tuncay Güngör arasinda arazi anlasmazligi nedeniyle tartisma yasandi. Taraflar arasindaki tartismanin kavgaya dönmesi neticesinde; Sükriye Yagmur S., Hatice G., Sükriye G. ve Tuncay Güngör vücutlarinin çesitli yerlerinden biçaklandi. Ihbar üzerine adrese jandarma ve 112 Acil Saglik ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen saglik ekiplerince ambulanslara alinan yaralilar, Tire Devlet Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Yaralilardan Tuncay Güngör yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Olayla ilgili Hatice G, Melisa G. ve babasi Ahmet G. gözaltina alindi.

Jandarmadaki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Hatice G ve Melisa G, çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Ahmet G, adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA