Derya Bedavaci Bursalilara Unutulmaz Bir Gece Yasatti

Arabeskin kraliçesi Derya Bedavaci, Bursa’da bir mekanda sahne aldi. Dillere pelesenk olan ‘Deme’ sarkisi ile dinleyicileri selamlayan Bedavaci, ‘Yilbasindan sonra bu kadar mekani dolduracaginizi düsünmüyordum, doldurmussunuz Bursa, kendinizi alkislayin. Neden buralardayiz? Çünkü çok romantigiz, çok dertliyiz, çok kederliyiz. Bazi ortak konularimiz var. Çünkü büyük asklar yasadiniz, o yüzden buradasiniz. ‘ diyerek Bursalilara arabesk gecesi yasatti.

Derya Bedavaci Bursalilara Unutulmaz Bir Gece Yasatti
Sarkici Derya Bedavaci, dün aksam Bursa’da bir mekanda dinleyicileriyle bir araya geldi. Bedavaci, hayranlarini ‘Deme’ sarkisiyla selamladi. Sahne aralarinda dinleyicileri ile sohbet eden Bedavaci; ‘Yilbasindan sonra bu kadar mekani dolduracaginizi düsünmüyordum, doldurmussunuz Bursa, kendinizi alkislayin. Neden buralardayiz? Çünkü çok romantigiz, çok dertliyiz, çok kederliyiz. Bazi ortak konularimiz var. Çünkü büyük asklar yasadiniz o yüzden buradasiniz. ‘ diyerek ‘Devlerin aski’ sarkisini seslendirdi.

‘Deme’, ‘Bana Bunu Yapma’, ‘Ama Geçecek’, ‘Naz Degil’, ‘Affet’ adli sarkilari ile adindan sikça söz ettiren Derya Bedavaci, genis repertuari ve tarziyla ile göz doldurdu. Ünlü sanatçi hit olmus sarkilarini sevenleri ile hep bir agizdan seslendirdi.

Repertuari disinda arabeskin önemli isimlerinin de sarkilarina yer veren Bedavaci, yaklasik 2 saat sahnede kaldi. Bursali müzikseverler Derya Bedavaci’nin sarkilariyla gece boyunca mest oldu.
Kaynak: İHA