Ultraslan'dan Elazig'da Yürekleri Isitan Hareket

UltrAslan Elazig Grubu, Palu ilçesine bagli Baltasi köyünde okuyan ögrencilere kislik mont, bot ve kirtasiye yardiminda bulundu.

Ultraslan'dan Elazig'da Yürekleri Isitan Hareket
UltrAslan Elazig ve UltrAslan Üni Firat gruplari, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde kendi aralarinda para toplayarak köy okulunda okuyan ögrencilere mont, bot ve kirtasiye yardimi yapmayi planladi. Il Milli Egitim Müdürlügü ile irtibata geçen UltrAslan Üni Firat Grubu, Elazig’in Palu ilçesine bagli Baltasi köyünde bulunan Baltasi Ilkokulunda okuyan ögrencilere yardim yapilabilecegini ögrendi. Topladiklari malzemeleri özenle paketleyen taraftar gruplari, Elazig Belediyesinin de destekleriyle köy okuluna geldi. Burada ögrencilerle ilgilenen ögretmenlerle de muhabbet eden ekip, daha sonra aldiklari malzemeleri, ilkokula giden ögrencilere dagitarak yürekleri isitan bir etkinlik gerçeklestirdi.

’’Çocuklarin yüzündeki tebessüm dünyalara degisilmez’’

Bugün UltrAslan Elazig ekibini okullarinda agirladiklarini belirten Müdür Yardimcisi Songül Pirinçci, ’’Taraftar gruplarimiz kollari dolu bir sekilde okulumuza gelerek ögrencilerimize hediyelerini dagitip sevgilerini sundular. Hepsine çok tesekkür ederiz. Elazig’a çok uzak bir köy okuluyuz. Bizlere bu ziyaretleriyle seref verdiler biz ve ögrencilerimiz çok mutlu olduk. Kirsal kesimde yasayan ögrencilerimiz malum merkezde olan ögrenciler gibi her imkana sahip degiller. Merkezdeki ögrenciler için en basit olan bir kalem dahi bizim ögrencilerimiz için çok büyük mutluluga sebep olabiliyor. O yüzden UltrAslan Elazig Grubuna tesekkür ederiz’’ dedi.

Buradaki ögrenciler sehirden uzak olduklari için hem ulasim hem de giyim konusunda sikintilar çektiklerini belirten UltrAslan Üni Elazig Baskani Hüseyin Aslan, “Bizler de hem UltrAslan Elazig hem de Üni Firat ekibi olarak böyle güzel bir yardim yapmayi planladik. Elimizden geldigince hem ögrenciler olarak hem de büyüklerimizin sayesinde bir maddi yardim topladik. Topladigimiz maddi yardimla da buradaki kardeslerimiz için mont, bot ve kirtasiye malzemeleri aldik. Tabii ki küçük çocuklarin yüzündeki tebessüm ve gülümseme dünyalara degisilmez. Çünkü onlar masum insanlar. Bu etkinligi gerçeklestirdigimiz için de çok mutlu olduk’’ diye konustu.

Kaynak: İHA