Vali Karadeniz STK'lerin Çalismalari Hakkinda Bilgi Aldi

Manisa Valisi Yasar Karadeniz, Eczacilar Odasi, Manisa Ilmek Tarimsal Kalkinma Kooperatifi ile Berberler ve Kuaförler Odasini ziyaret ederek çalismalari ve projelerine iliskin bilgi aldi.

Vali Karadeniz STK'lerin Çalismalari Hakkinda Bilgi Aldi
Manisa Valisi Yasar Karadeniz, Manisa’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluslarini ziyaret etti. Vali Yasar Karadeniz, ilk olarak Eczacilar Odasina ziyarette bulundu. Ziyarette Eczacilar Odasi Baskani Devrim Bali, odanin faaliyetlerine iliskin Vali Karadeniz’e bilgi verdi. Vali Karadeniz, Eczacilar Odasi ziyareti sonrasi Gida ve Tarim Örgütü (FAO) ile Manisa Il Tarim ve Orman Müdürlügünce yürütülen "Istihdam ve Geçim Kaynaklarinin Desteklenmesi Projesi" çerçevesinde desteklenmis olan ve geçtigimiz aylarda açilisi gerçeklestirilen S.S. Ilmek Tarimsal Kalkinma Kooperatifini ziyaret etti.

Manisa Ilmek Tarimsal Kalkinma Kooperatifi Baskani Zuhal Günes’ten kooperatifin çalismalarina iliskin bilgi alan Vali Karadeniz, kooperatif konusunda kadinlarin güzel örnekler sergiledigini ifade ederek emegi geçenleri tebrik etti.

Hem ekonomik hem de sosyal yönden desteklemeyi amaçlayan projelerin kadinlarin girisimcilik yönlerini artirdigini ve aile ekonomisine katki sundugunu ifade eden Vali Karadeniz, Manisa Ilmek Tarimsal Kalkinma Kooperatifi Baskani Zuhal Günes ve kooperatif üyelerine çalismalarinda basarilar diledi.

Vali Karadeniz, ziyaretleri çerçevesinde Berberler ve Kuaförler Odasina da ziyarette bulundu. Berberler ve Kuaförler Odasi Adem Sahin ve yönetimi tarafindan karsilanan Vali Karadeniz, odanin faaliyetleri hakkinda Baskan Sahin’den bilgi aldi, istek ve taleplerini dinleyerek çalismalarinda basarilar diledi.

Öte yandan Vali Yasar Karadeniz, geçtigimiz günlerde görevlerine yeni baslayan Manisa Çalisma ve Is Kurumu Il Müdürü Burak Engin ile Il Müftüsü Dr. Hasan Hüseyin Güller’e ziyarette bulundu. Vali Karadeniz, ilk olarak Manisa Çalisma ve Is Kurumu Il Müdürü Burak Engin’i ziyaret etti. Vali Karadeniz, kurumun faaliyetlerine iliskin bilgi veren Il Müdürü Engin’e yeni görevinin hayirli olmasini dileyerek çalismalarinda basarilar diledi. Vali Karadeniz, Manisa Çalisma ve Is Kurumu Il Müdürü Burak Engin’i ziyareti sonrasi 12 Kasim 2022 tarihli ve 2022/615 sayili Cumhurbaskanligi Kararnamesi ile Aksaray Il Müftülügü görevini yürütürken Manisa Il Müftülügü görevine atanan Dr. Hasan Hüseyin Güller’e ziyarette bulundu.

Vali Karadeniz, Il Müftüsü Güller’e yeni görevinin hayirli olmasini temenni ederek, çalismalarinda basarilar diledi. Ziyarette Il Müftüsü Güller, kurumun faaliyetleri ve projelerine iliskin bilgi verdi.
Kaynak: İHA