Kiraladiklari Evi Uyusturucu Kafeteryasina Çevirmisler

Izmir’in Çigli ilçesinde kiraladigi evin önünde uyusturucu ticareti yaptigi ve evde uyusturucu kullandiran 2 uyusturucu taciri ve 3 süpheli, polis ekiplerinin 2 aylik takibi sonucu yakalandi. Ayrica evde yapilan aramada 858 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Kiraladiklari Evi Uyusturucu Kafeteryasina Çevirmisler


Çigli Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Önleme ve Sorusturma Büro Amirligi ekipleri, G.S. ve E.Y.’nin Balatçik Mahallesi’nde kiraladiklari bir evde uyusturucu ticareti yaptigi ve uyusturucu kullandirdigi bilgisi üzerine çalisma baslatti. 2 aylik takibin ardindan dügmeye basan ekipler, savciliktan alinan iznin ardindan adrese operasyon düzenledi.

Adreste yapilan aramada, 858 gram metamfetamin maddesi ve 25 adet mermi ele geçirilirken, adreste E.Y. ile birlikte uyusturucu kullandigi belirlenen Y.S. ve E.P. adli 3 süpheli gözaltina alindi. Adreste bulunmadigi ögrenilen G.S. ise bir alisveris merkezinde G.A. adli arkadasiyla birlikte yakalanarak gözaltina alindi.

Uyusturucudan 63 suç kaydi var

Polis ekipleri tarafindan yapilan incelemeler sonucunda G.S.’nin uyusturucu kullanma, imal ve ticaret suçundan 63 kaydi oldugu belirlenirken, gözaltina alinan diger 4 süphelinin de çok sayida kaydi oldugu tespit edildi. Gözaltina alinan süpheliler islemleri için Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügüne götürüldü.
Kaynak: İHA