GTSO, Üniversite Ögrencilerine Burs Destegi Vermeye Devam Ediyor

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasi olarak her yil okullarinda basarili, ihtiyaç sahibi üniversite ögrencilerine geri ödemesiz olarak verdigi burs destegini bu yil da vermeye devam ediyor.

GTSO, Üniversite Ögrencilerine Burs Destegi Vermeye Devam Ediyor
GTSO Burs Komisyonu üyeleri Fatih Ayvaz, Fatih Becerikli ve Ayhan Korkmaz tarafindan yapilan basvurular incelendi.

2022-2023 ögrenim yili için 125 ögrenciye verilmesi planlanan burs için sartlari yerine getiren tüm ögrencilere burs verilmesi teklif edildi.

Burs komisyonunun önerisi aralik ayi Meclis Toplantisi’nda oy birligi ile kabul edilirken, geçmis yillarda hak kazanmis 54 ögrenciyle birlikte odadan burs alan ögrenci sayisi 125’e ulasti.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasi olarak her zaman egitim ve ögretimin önemine vurgu yaptiklarini belirten Yönetim Kurulu Baskani Hasan Hamaloglu, “Uzun yillardir meclisimizin destekleriyle vermis oldugumuz burslarimiza bu yil da devam ediyoruz. Ögrencilerimiz, gençlerimiz bizim yarinlarimizdir. Onlarin egitimlerine küçük de olsa bir katki sunabilmek bizler açisindan da büyük bir memnuniyet kaynagidir. Bu anlamli faaliyete yillar boyu destek vermis ve halen destek olan tüm Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerimize sükranlarimizi sunuyorum. Ögrencilerimize hayirli olmasini dilerim” dedi.

Kaynak: İHA