Baskan Kiliç Açiklamasi 'Bafra'yi Hep Birlikte Yönetip Daima Ileriye Tasiyacagiz'

Üniversite ögrencileri ile söylesi yapan Bafra Belediye Baskani Hamit Kiliç, “Gençlerimizin gücünü yanimizda hissettigimizde daha özgüvenli ilerliyoruz. Bu açidan daha çok gence ulasan onlarin enerjisinden, azminden ve görüslerinden istifade eden belediye olmayi sürdürecek, Bafra’yi hep birlikte yönetip daima ileriye tasiyacagiz” dedi.

Baskan Kiliç Açiklamasi 'Bafra'yi Hep Birlikte Yönetip Daima Ileriye Tasiyacagiz'
Bafra Belediye Baskani Hamit Kiliç, Ondokuz Mayis Üniversitesi (OMÜ) Bafra Sevket Asçi Turizm Fakültesi’nde düzenlenen ‘Baskan Ögrenci Bulusmasi’nda ögrencilerle bir araya geldi. Turizm Fakültesi Hanife Asci Konferans Salonu’nda, Fakülte Dekani Prof. Dr. Yetkin Bulut moderatörlügünde gerçeklesen söylesi programinda egitimlerine devam eden ögrencilerin ilçede karsilastiklari sorunlarini dinleyen Baskan Kiliç, farkli konularda kendisine yönetilen sorulari cevaplandirdi.

Söylesi programina Turizm Fakültesi’nin yani sira Isletme Fakültesi’nde egitimlerini sürdüren ögrenciler katildi.

Ilçede bulunan iki fakültenin kendileri için bir sans olarak degerlendirdiklerini ifade eden Belediye Baskani Hamit Kiliç, “Basta Uluslararasi Kapikaya Doga Sporlari ve Kültür Festivali olmak üzere birçok organizasyonda birlikte hareket ederek projeler ortaya koyduk. Bugünkü söylesi programimizda da genç kardeslerimizin Baframiza katma deger saglayacak düsüncelerini dinledik, bizim onlar ile alakali olan projelerimizi anlattik” diye konustu.

Her zaman oldugu gibi yine egitim ile alakali ögrencilere destek olmaya devam edeceklerini belirten Baskan Kiliç, “Gençlerimizin gücünü yanimizda hissettigimizde daha özgüvenli ilerliyoruz. Bu açidan daha çok gence ulasan onlarin enerjisinden, azminden ve görüslerinden istifade eden belediye olmayi sürdürecek, Bafra’yi hep birlikte yönetip daima ileriye tasiyacagiz” seklinde konustu.

Baskan Hamit Kiliç üniversite ögrencilerine ilçenin tarihi ve dogal güzelliklerini yerinde yasamalari için farkli projeler hayata geçireceklerini de sözlerine ekledi.

‘Baskan Ögrenci Bulusmasi’nin ardindan ögrencilere hamsi izgara ikram edildi.
Kaynak: İHA