Yolda Yatan Yarali Ile Yardima Gelenler Arasinda Ilginç Diyalog

Gaziantep’in Karkamis ilçesinde kaza yapan ve yolda yatan yarali ile kendisine yardima gelenler arasinda ilginç diyalog yasandi. Nefes almakta zorlanip, zorlanmadigi sorulan yarali, vatandaslara, "Yüzümde sislik var mi" diye sordu.

Yolda Yatan Yarali Ile Yardima Gelenler Arasinda Ilginç Diyalog
Karkamis Nizip karayolunda seyir halinde bulunan Ö.F.Y. idaresindeki 27 AHDR 154 plakali araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çikarak, devrildi. Kazada yaralanan sürücü Ö.F.Y., yoldan geçen vatandaslarin yardimiyla araç içerisinden çikarildi. Yolda yatan yarali bir süre hareketsiz beklerken, vatandaslar ise telefonla saglik ekiplerini arayarak yardim istedi. "Ambulansi arasana, ben kötüyüm" diyerek, saglik ekiplerinin çagrilmasini isteyen yaraliya vatandaslar ise nefes alip, vermekte zorlanip zorlanmadigini sordu. Yerde yatan ve eliyle göbegini tutan yarali ise, yardim için gelen vatandaslara "Aliyorum abi, aliyorum. Yüzümde sislik var mi" diye sordu.

Saglik ekiplerinin gelmesi ile ilk müdahalesi yapilan yarali, ambulansla Nizip Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Yarali sürücünün saglik durumunun iyi oldugu ögrenilirken, kazada hurdaya dönen aracin kaldirilmasinin ardindan bir süre trafige kapanan yol yeniden ulasima açildi.
Kaynak: İHA