Van Büyüksehir Belediyesinden 12 Vatandasa Tekerlekli Sandalye

Van Büyüksehir Belediyesi, düsük gelirli 12 engelli vatandasa tekerlekli sandalye hediye etti.

Van Büyüksehir Belediyesinden 12 Vatandasa Tekerlekli Sandalye
Engelli vatandaslarin hayatlarini kolaylastirmak için çalisan Van Büyüksehir Belediyesi, e-devlet kapisi ve bizzat basvuru yapan 6 çocuk ve 6 yetiskin olmak üzere 12 vatandasa tekerlekli sandalye verdi.

Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi Engelli Hizmetleri Sube Müdürlügüne basvuru yapan vatandaslara manuel tekerlekli sandalye verildi.

Basvurulari büyük bir titizlikle degerlendirilen ailelerin yerinde tespitleri yapilarak, raporlari komisyona sunuluyor. Yapilan degerlendirmelerin ardindan özellikle düsük gelirli ailelere öncelik verilerek tekerlekli sandalye yardimi yapiliyor.

2023 yili içerisinde basvurusu alinan 12 engelli vatandasin tekerlekli sandalyeleri belediye Hizmet binasinda teslim edildi.

Sandalyelerini teslim alan aileler büyük bir mutluluk yasarken, engelli vatandaslarin yaninda olan ve her türlü destegi saglayan Van Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Ozan Balci’ya tesekkür ettiler.

Van Büyüksehir Belediyesi, 2022 yilinda da 33 vatandasa tekerlekli sandalye, 14 aileye ise medikal malzeme yardiminda bulunmustu.
Kaynak: İHA