Tutuklanan Koca, Mine'nin Bogazini 30 Dakika Boyunca Sikmis

Denizli’de yaklasik 6 aydir kayip olan 1 çocuk annesi esini çuvala koyup is yerinin yanindaki araziye gömen koca, tutuklandi. Zanli, verdigi ifadede, "Esimin iliskiye girdikten sonra boynunu 30 dakika boyunca siktim" diyerek tüyleri ürpertti.

Tutuklanan Koca, Mine'nin Bogazini 30 Dakika Boyunca Sikmis
Pamukkale ilçesine bagli Gözler Mahallesi’nde yasayan evli ve 1 çocuk annesi Mine Kocadag ile esi Mithat Kocadag arasinda yasak ask iddiasi yüzünden çikan tartismanin ardindan Mine Kocadag, geçen sene Agustos ayinda ortadan kayboldu. Agabeyinin programa çikmasi üzerine koca Mithat Kocadag, sonunda her seyi itiraf ederek esini kendisinin öldürdügünü söyledi.



Cesedin bulunmasinin ardindan Mithat Kocadag, getirildigi Denizli’de tutuklanarak cezaevine gönderildi. Esini ilk basta hizlica ittirdigi için düstügünü ve bundan dolayi öldügünü söyleyen cani kocanin emniyette verdigi ifadeleri ortaya çikti. Ilk basta Mine’yi istemeyerek öldürdügünü iddia eden koca, esinin bogazini 30 dakika boyunca sikarak yasamini sonlandirdigini itiraf etti.

Mithat Kocadag emniyette verdigi ifadede, "Esimle iliskiye girdim, sonrasinda iki elimle 30 dakika boyunca bogazini siktim. Cesedi banyoya koyduktan sonra bazanin altina aldim. Cesedi çuvalla otelin oraya götürdüm ve gömdügüm yere attim" diyerek duyanlarin tüylerini ürpertti.

Öte yandan, Mine’nin ölmeden önce içtigi kahvesinin içine esi tarafindan fare zehri koyuldugu da iddialar arasinda yer aldi.
Kaynak: İHA