Giresun'da Özgürlük Yolu Güzellesiyor

Giresun Belediyesi; sehri güzellestirme, tarihi ve kültürel varliklarini gün yüzüne çikararak turizme kazandirma çalismalarini sürdürüyor.

Giresun'da Özgürlük Yolu Güzellesiyor
Giresun’da yerli ve yabanci turistlerin ilgi gösterdigi Özgürlük Yolu’nun daha da cazip hale gelmesi amaciyla hazirlanan proje, DOKAP destegiyle hayata geçiriliyor. Giresun Belediyesi tarafindan hazirlanan DOKAP destekli "Özgürlük Yolu Yenileme ve Çevre Düzenleme Projesi", Dogu Karadeniz Projesi (DOKAP) Baskani Hakan Gültekin ile Giresun Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu tarafindan ilgili protokolle imza altina alindi.

Proje ile ilgili bilgi veren Giresun belediye Baskani Aytekin Senlikoglu, "Proje dahilinde 900 metre uzunlugunda toplam 4 bin 780 metrekare yürüyüs yolu, 800 metre korkuluk ve 90 adet aydinlatma yapilmasi planlaniyor. Sehrimizi güzellestirmek, degerlerini gün yüzüne çikararak halkimizin ve misafirlerimizin kullanimina sunmak adina yogun çalisma yürütüyoruz. Bunlardan birisi de Özgürlük Yolu olarak bilinen bölgemizdi. Bakima ihtiyaci olan bu degerimizi hazirladigimiz projemizle birlikte en iyi sekilde sehrimize kazandiracagiz. Simdiden Giresun’umuza hayirli olsun" dedi.

Kaynak: İHA