Cemil Ipekçi Yeni Koleksiyonunun Hazirligini Bandirma'da Gerçeklestiriyor

Balikesir’in Bandirma ilçesinde Ünlü Moda Tasarimcisi Cemil Ipekçi, Bandirma Belediye Baskani Av. Tolga Tosun’a gerçeklestirdigi ziyarette Bandirma’nin ilham verici bir kent olduguna isaret ederek, yeni koleksiyonunun hazirligina Bandirma’da basladigini belirtti.

Cemil Ipekçi Yeni Koleksiyonunun Hazirligini Bandirma'da Gerçeklestiriyor
Ünlü Moda Tasarimcisi Cemil Ipekçi, Bandirma Belediye Baskani Av. Tolga Tosun’a gerçeklestirdigi nezaket ziyaretinde, yeni koleksiyonu ile ilgili açiklamalarda bulundu. Bandirmali Moda Tasarimcisi Nurhan Ugursay ile beraber yeni koleksiyonunu hazirladigini ifade eden Cemil Ipekçi, Bandirma’yi çok sevdigini ve ilham verici buldugunu kaydetti.

Cemil Ipekçi, yaklasik bir buçuk ay boyunca Bandirma’da olacagini sözlerine ekledi.

Belediye Baskani Av. Tolga Tosun ise Cemil Ipekçi’ye nazik ziyareti için tesekkür ederek, “Cemil Ipekçi, yeni koleksiyonunun hazirliklarini moda tasarimcisi hemsehrimiz Nurhan Ugursay ile birlikte kültür ve sanatin kesisim noktasi olan Bandirmamizda gerçeklestiriyor. Kentimize katacagi degerler için simdiden tesekkür ediyorum,” dedi.

Bandirma Belediye Baskani Av. Tolga Tosun ile sohbet eden Cemil Ipekçi, “Bandirma çok sansli bir kent. Genç bir yöneticiye sahip, ülkemizi de artik gençlerin yönetmesi gerektigini düsünüyorum.” diye konustu.

Kaynak: İHA