Buldan Ve Yenicekent Esnaf Kooperatifi Yeni Yönetim Belirlendi

Buldan ve Yenicekent Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi genel kurulunda, iki adaydan birisi olan Ahmet Dagcioglu, seçimi 240 oyla kazanirken, rakibi Resat Çaliskan ise 99 oy aldi.

Buldan Ve Yenicekent Esnaf Kooperatifi Yeni Yönetim Belirlendi


Buldan ve Yenicekent Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi seçimli genel kurulu yapildi. Divan Baskanligini Musa Çelikkol’un yaptigi genel kurulda baskan vekilligini Zeki Sunal, kâtip üyeliklere de Hamza Kaya ve Ethem Kaçanoglu getirildi.

Seçimlerde mevcut baskan Resat Çaliskan ile yönetim kurulu baskan yardimciligi görevini yürüten Ahmet Dagcioglu yaristi.

Hesap ve denetim raporlarinin okunarak oylanmasinin ardindan açik oylama ile yapilan seçimde Resat Çaliskan 99, rakibi Ahmet Dagcioglu 240 oy alarak yeni baskan oldu.

Seçimlerin ardindan kooperatif ortaklarina seslenen Ahmet Dagcioglu, “Bugün bizlere yakisan bir genel kurul gerçeklestirdik. Artik yeni yönetimimizle birlikte tüm esnaf ve sanatkârlarimiza hizmetlerimizi sürdürecegiz. Katilimlarinizdan ve desteklerinizden dolayi hepinize tesekkür ederim. Allah hepinizden razi olsun” dedi.



Buldan ve Yenicekent Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifinin yeni yönetimi Ahmet Dagcioglu, Orhan Gülmez, Habip Ünsal, Mehmet Kabakçi ve Ferdi Çevik isimlerinden olustu.
Kaynak: İHA