Çorum Belediyesi Yasli Vatandaslarin Evlerini Temizliyor

Sosyal belediyecilik alaninda yaptigi çalismalarla gönüllere dokunan Çorum Belediyesi, 65 yas üstü vatandaslari yalniz birakmiyor. Evde temizlik hizmeti ile yaslilarin yüzü gülüyor.

Çorum Belediyesi Yasli Vatandaslarin Evlerini Temizliyor
Çorum Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan gerçeklestirilen evde temizlik hizmetinden son 4 yil içerisinde binlerce kisi faydalandi. Su anda da 174 hanede yasayan 230 kisiye evde temizlik hizmeti verilmeye devam ediyor. 65 yas üstü vatandaslarin evlerine giden ekipler, camlari siliyor, yerleri süpürüyor, toz aliyor, tuvaletten banyoya kadar evin her noktasini piril piril yapiyor. Çorum Belediyesi’nin gönlüne dokunan çalismalari yasli vatandaslar tarafindan memnuniyetle karsilaniyor. Evde temizlik hizmetinden dolayi Çorum Belediyesi’ne tesekkür eden vatandaslar bol bol dua ediyor.

’Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ anlayisiyla yaptiklari çalismalari çok önemsediklerini dile getiren Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, “Gittigimiz her evde vatandaslarimizin dualarini aliyor, isimizi askla yapiyoruz. Bizim amacimiz Hakk’in rizasini kazanmak ve halkin duasini almaktir. Hamdolsun 4 yildir güzel isler yapiyoruz, bundan sonra da yapmaya devam edecegiz. Evde bakim ve evde temizlik hizmetimiz bundan sonra da artarak devam edecek. Kimin neye ihtiyaci varsa, kim nerede dara düsmüsse belediyemizin kapisi sonuna kadar açiktir” dedi.

Evde temizlik hizmetinden, ihtiyaç sahibi 65 yas üstü ve engelli vatandaslar faydalaniyor. Çorum Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü’ne yapilan basvuru neticesinde sartlari uygun olan kisilere evde temizlik hizmeti sunuluyor.
Kaynak: İHA