Bursa'daki Fabrika Yanginina 25 Araç 80 Personel Müdahale Ediyor

Bursa’nin Kestel ilçesindeki bir tekstil fabrikasinda çikan yangina 25 araç ve 80 personel müdahale ederken, Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, yanan fabrikaya gelerek incelemelerde bulundu.

Bursa'daki Fabrika Yanginina 25 Araç 80 Personel Müdahale Ediyor
Kestel ilçesi Erdoganköy Mahallesi’nde bulunan tekstil fabrikasinda çikan yangini söndürme çalismalar araliksiz devam ediyor. Itfaiye ekipleri, kontrol altindaki alevleri söndürmek için canla basla mücadele ediyor.

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas da olay yerine gelerek ekiplerden bilgi aldi. Baskan Aktas, basin mensuplarina yaptigi açiklamada, "Büyük geçmis olsun. Herhangi bir can kaybinin olmamasi bizim için sevindirici. Yangin saat 19.30 siralarinda baslamis. 19.33 siralarinda da Bursa Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligina ihbar düsmüs. 19.46’da da ilk müdahale gerçeklesmis. Bulundugu mevki sebebiyle ilk olarak Kestel Belediyesi ve Inegöl Belediyesi ekiplerimiz müdahalede bulunmus. Su an sadece çati kismina müdahale ediliyor. Yangin kontrol altinda. 25 aracimiz, 80 tane personelimiz burada bulunuyor. Ayrica firmanin da kendi tankerleriyle de müdahalesini gerçeklestiriyor. Yildirim Belediyesi, BUSKI, Tarim AS. tankerleri de burada mevcut. AFAD ekipleri de hazir burada bekliyor. Ek müdahale söz konusu olmasi durumuna karsi burada hazir bulunan ekipler var. Allah beterinden korusun. Firmanin bir miktar zarari olacaktir. Su an kontrol altinda ancak tamamen söndürülmesi temennimiz” dedi.

Kaynak: İHA