SP Genel Baskan Yardimcisindan BGC'ye Ziyaret

Saadet Partisi (SP) Genel Baskan Yardimcisi Mustafa Kaya, bir dizi programa katilmak için geldigi Bayburtta Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

SP Genel Baskan Yardimcisindan BGC'ye Ziyaret
Saadet Partisi Bayburt Il Baskani Abdulmecit Bekmezci ve il yönetim kurulu üyelerinin eslik ettigi ziyarette Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Baskani Murat Okutmus ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Genel Baskan Yardimcisi Mustafa Kaya, açiklamalarda bulundu.

Saadet Partisinin Millet Ittifakinin bir parçasi oldugunu hatirlatan Mustafa Kaya, 30 Ocak 2023 Pazartesi günü 9 ana baslik, 72 alt baslikta ortak hükümet programinin kamuoyuna duyurulacagini söyledi.



Millet Ittifakinin parlamentoda 360 sayisini yakalayabilecek hamleleri yaptigini ve yapacagini ifade eden Mustafa Kaya, insanlarin birçogunun anketlerde biraz da olsa iktidara yöneldigini fakat sahada kendilerinin gördügü tablonun çok farkli oldugunu söyledi.



Iktidarin her seyi kontrol eden yapisinin kimseye özgür bir alan birakmadigini ve milletin bunu iyi gördügünü ifade eden Mustafa Kaya, Sorgulamanin olmadigi yerde ilerleme olmaz. Parti il baskani gibi hareket eden Valiler görüyoruz. Sen devlet adamisin, devletin hukukunu korumak zorundasin. Iktidarlar gelip geçici, devlet bakidir dedi.

Mustafa Kaya, ziyaretin anisina Saadet Partisi Genel Baskani Temel Karamollaoglunun hayatini anlatan Son Tanik Adli kitabi hediye etti.

Ziyaretlerinden ötürü Genel Baskan Yardimcisi Mustafa Kayaya tesekkür eden Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Baskani Murat Okutmus da Bayburt basini hakkinda bilgiler vererek, BGC Kurucusu Osman Okutmusun Bayburtlu Celali adli eserini Kayaya hediye etti.
Kaynak: İHA